Något oemotståndligt.

Vi vaknade, tidigt, imorse. Men vi tog det lugnt, svassade runt i pyjamas länge och myste i soffan efter den tidiga grötfrukosten.

Sen fräschade vi till oss, alla tre faktiskt. Meningen var att jag och Lilla P skulle åka upp till stan med släpvagn. Lasta av formar och lasta på stål. Och så såklart stanna till och kika en liten sväng på stan när ändå är där, liksom! Men som sagt så fick vi pappan med oss. Han släppte vi av på akuten det första vi gjorde. Han har en axel som gick ur led igår och som inte ploppat tillbaka! Han får sådär ibland, nog är det ett par gånger per år, som den där axeln hoppar ur läget men hittar tillbaka igen. Men nu behövdes det hjälp med att få tillbaka den på rätt plats.

Lilla P och jag gick på stan medans, åt lunch tillsammans på café och hade mysigt. Pappan kom senare med fixad men ond axel och togs en kaffe och gófikat på ett annat café. Ett fix av en mobiltelefon hann vi med också innan vi hakade på den omlastade släpvagnen och åkte hem igen.

Väl hemma åkte de finare, rena kläderna av och mer jobbvänliga kläder på. Djuren skulle utfodras. Lilla P satt med i traktorn och så körde vi balar till tjejerna inne och så ut på betet till korna såklart.

Och nu har vi kväll. Den Lilla invigde dagens fina köp till nattningen. En, enligt mamman i alla fall, oemotståndligt söt pyjamas! Och inte nog med det så köpte mamman en superfin bok. Han är ju en liten bokälskare vår Lilla P. Och såna där sångböcker har han flera stycken av. Men nu såg jag den här, en sån bok som spelar musik men det även sjungs alla sånger (om man inte alltid vill sitta och sjunga hela tiden till musiken i andra böcker i halvjobbiga tonarter…)! Vissa sjunger barn och andra vuxna, fina sånger av de vanligaste barnvisorna. Jag kunde inte motstå alltså! IMG_3704 IMG_3708 IMG_3709 IMG_3715

Två oemotståndlig köp till min lilla prins alltså var resultatet av dagens lilla stadstur. Och jag som skulle försöka hitta något åt mig själv…Aja, en annan gång kanske.

Nu kör vi soffhäng med frukt och alldeles för mycket grädde, underbart!

Trevlig kväll hörrni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.