Vardag med extra lyx.

Och så är denna måndag till ända.

En dag på Borta-gården där gårdsfolket nu är tillbaka.

Jag hämtade Lilla P direkt där efter då kalvar var matade och robotkor genomgångna. Hem och skotta in foder i speedfart längs foderbordet till kvigorna och sedan in för en snabb dusch. Lilla P och jag åkte sedan direkt iväg till goda vänner. Vi var bjudna på middag! Vilken lyx alltså. God mat, efterrätt, lekande små pojkar, bäbisgos och vardagssurr föräldrar emellan. Kanonfin kväll och tusen tack för maten Anna och Niklas! Så fint att slippa laga mat, hur tråkigt är det inte att bara laga till sig själv liksom.

Och nu är det kväller. Den Lilla var snabbnattad efter ett par timmars kvällslek, mamman har hängt tvätt och fyllt på pellets och lite sånt donande men nu är det en stunds soffsittande innan jag också ska krypa ner i sängen.

En vardag med lite extra lyx, så fint så!

Sista dagen i Oktober. Hur bra har inte denna höstmånad varit?! Bara sista dagarna med lite regn och det där obligatoriska gegget överallt. Men innan, typ inget regn, torrt och fint och inte en gnutta snö. Till och med lite färg är det kvar ute. Tog den här bilden från köksfönstret i helgen. Förvånad över hur färgglatt det fortfarande är ändå. Men mycket av löven är det inte kvar nu och den gråa månaden står för dörren.

IMG_4101

Till och med så man kan plocka in en fin höstbukett.

IMG_4116 IMG_4118

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.