Segstartad morgon och tuggvänlig napp!

Samarbete med Herobility

Ett snabbt hej här mitt i dagen.

En segstartad morgon i huset. Pojken och pappan gjorde morgon tidigt och vi tjejer kom ner lite senare.

Kaffestund med granne och nu sover Lilla P ute i vagnen till bankande och grejande uppe på taket. Inte stör det han inte!

Och som vanligt så byter ju barnen av varandra den här tiden så jag har precis tagit upp en pigg lite Filura som sovit förmiddag.

Pappan kopplar på slåtterkross för att nu äntligen slå ner de allra, allra sista hektaren på andra skörden som inte hanns med sist och som har varit svår att ta med återkommande regn. Men nu går det inte att vänta längre, det måste slås helt enkelt, de finns inte så många dagar kvar att spela på nu med höstregn och så ska balpressen upp till veckan igen så vi måste bala klart det vi ska ta!

Vi har inga jätteplaner idag. Tar det som det kommer. Kanske blir det kört lite balar på eftermiddagen och så en frisklusftstur med vagn tänkte jag mig.

IMG_1339

Lillasyster rockar fredag i rosett.IMG_1351

Och tuggar på nappar från Herobility.

IMG_1350

IMG_1352

Svårt att bestämma vilken man ska välja! Goda är de att tugga på också då de har en lite mjukare kant! Skönt när det är tänder på g! 

Prova gärna dessa nappar! Använd min kod MITTLIVSOMBONDEFRIFRAKT så får ni fri frakt också!

Eller så finns ju MITTLIVSOMBONDE20 om ni är sugen på att prova startpaketet från Herobility.

Nu ska denna lilla donna få sig en lunchslurk, ha en fortsatt bra dag!

3 reaktioner till “Segstartad morgon och tuggvänlig napp!

 1. Jag fick hem mina nappar i förrgår och pojken har använt dom lite grann, inga andra duger så där är jag nöjd. Han tuggar och biter lite hur som på dom och det söta märket på ”ploppen” börjar redan försvinna. Känns lite sådär att han för det i munnen och jag ska såklart fråga tillverkarna själva om detta men är det nåt du har märkt av?

  Gilla

  1. Vad roligt att sonen gillar dom i alla fall! Såhär står det på Herobilitys hemsida om napparna: ”Second Chance: Varor märkta med SC (Second Chance) har gallrats ut från standardsortimentet och säljs till ett reducerat pris på grund av att logotypen på framsidan lätt nöts bort. För övrigt är kvalitén detsamma som originalprodukten. Herobility arbetar aktivt med att ta ett socialt och miljömässigt ansvar. En del i detta är att minska onödigt svinn och att fullt fungerande produkter får gör nytta istället för att kasseras.”

   Vi har inte märkt av detta, än i alla fall. Men de verkar ju veta om problemet och tar tag i det, vilket jag tycker är bra att de informerar om! Då märket är så pass litet och tunt så känner jag personligen att de lilla de får i sig inte är hela världen. Men om du ser att det lossnar lite så kanske du kan försöka skrapa bort resten med nageln eller så?
   Rolig att du hör av dig! Ha en bra dag!

   Gilla

   1. Just det ja, det känner jag ju igen att jag har läst 🙈 Skrapar bort det så behöver jag inte tänka mer på det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.