Första December.

 

 

Ja hej hörrni. Här var det heltyst igår. Både tisdag och onsdag heldag på Borta-gården. Kommer hem och är helt slut. Det lagas mat och leks lite med den Lilla, läser böcker och så är det nattning. Och igår lite annorlunda nattning. Han somnade till slut och precis när jag skulle smyga ner så kommer middagen och kvällsvällen upp för Lilla P. Älskling! Har ser helt chockad ut där han ligger yrken med kräks runt om sig. Ner med stackarn och in i duschen. Pappan i huset är sådär lite pjoskigt mesig när det kommer till sånt här. Han klarar inte av detta alls. Men vi är alla olika. Så jag duschade ren men sen fick han ta den Lilla så jag kunde byta i sängen.

Så himla konstigt, inte märkt nånting på ungen på hela eftermiddagen och kvällen! Men sen blev det inget mer. Jag gick upp och la ner han i sängen igen. Han somnade nästan bums, och mamman lika så…Så det blev ingen kväll alls egentligen för mamman. Pappan väckte när han gick och la sig. Och jag tog bara va mig kläder och la mig till rätta.

Himla skönt att lägga sig tidigt i alla fall.

Idag vaknar vi utan väckarklocka. Ja Lilla P har vi ju såklart som bestämmer när det är morgon. Mamman är ledig från Bprta-jobb och Lilla P från dagis. Och det är Första December. Så himla mysigt! Vi satte oss alla i soffan och tittade på första avsnittet av julkalendern. Den verkar ju supermysig!

IMG_4480 IMG_4486 IMG_4488

Sen efter grötfrukosten så öppnades första luckan. Lilla P har fått en alldeles egen i sin lekhörna. Och självklart är det Mamma Mu! En jättefin kalender med små böcker i luckorna. Perfekt för en nästan-tvååring.

IMG_4490 IMG_4492 IMG_4494 IMG_4497

Och nu ska vi snart ut och köra balar till kossorna. Ungen beter sig som att den där middagen aldrig kom upp igår så man undrar ju vad det var. Han har inte druckit välling på väldigt länge då han helt plötsligt inte ville ha det på kvällarna. Men det fick han igår. Kan det ha varit den? Eller så var det historiens kortaste magsjuka. Inga symptom, en spya och sen bra. Ja man kan ju spekulera i mycket. Skönt att det inte blev något mer i alla fall. Men vi kanske inte ska våga ropa hej än…

Skönt med en hemmadag i alla fall. Och så himla mysigt att gått in i December!

Hoppas ni får en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.