Slutspurt

Såhär började vi dagen igår. Fjärde Advent.IMG_4729

Med gröt, en kaffekopp och alla fyra ljusen i staken tända. Många som undrat vart ljusstaken kommer ifrån och det är ett fint loppisfynd! Så tyvärr kan jag inte tipsa om någon butik. Så roligt att ha en lite unik.

När gröten var i magarna så klädde vi på oss och gick ut, hela familjen. Pappan fortsatte greja i lagårn och jag och Lilla P körde balar till korna.

Efter en dusch så gjorde vi oss lite fina och åkte mot mormorn och morfarn och kramade om den där Moster Fanny som vi äntligen fick träffa!

Min fina lilla pojke, vet precis vart vi är och knackar ivrigt på dörren.

15595591_10211758028294116_1737886131_o

Och lite senare anlände också pappa C och lite fler gäster. Mamma hade födelsedagslunch! Nästan två veckor sedan hon fyllde men vi firade igår.

IMG_4736

Pappan åkte hem och likaså de andra gästerna men vi hängde kvar, Lilla P och jag resten av dagen.

Jag gjorde något efterlängtat. Tränade mig slut och svettig! Jag kom ju på att min far har en sån där cykel som står still på stället hemma hos dom. Såklart! Jag kan ju cykla! Nu när till och med promenader inte känns superskönt och kan ge ondare höfter så är ju detta perfekt! Så lycklig att ha hittat någon som passar preggot som ger både flås och svett. När man är så van att hålla igång, träningen är så viktigt för mig, för både kropp och knopp. Trots att det hela tiden måste anpassas nu men bara man hittar och gör det som känns bra så är det bara att köra på!

Fokus, flås och svett – äntligen!

15592610_10211758028054110_851168929_n

Lycklig och slut stannade vi även kvar på middag. Vilken fin dag alltså. Inga måsten, tid med familjen och så svett på toppen, vad mer kan man begära.

Nu ska jag börja åka mot Borta-gården. Hoppas att de har sandat då det var isbana hem igårkväll…

Veckan före jul, nu kör vi slutspurt!

 

2 reaktioner till “Slutspurt

  1. Ljusstaken är från Indiska. Jag köpte en sån till mig själv precis när jag flyttat hemifrån. Alltså ca 20 år sen… Min står fortfarande på bordet innan jul!

    Gilla

    1. Men så roligt att höra vad den kommer ifrån! Och vad kul att det är fler som tänder ljus i en likadan! 😀 Tack för det!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.