En slutspurt och ett dumt tåg.

Den här dagen slutade ju inte alls som det var tänkt. Men vi har ju haft en hel dag ändå, så vi tar det väl i rätt ordning.

Vi vaknade och åt frukost och så som vanligt. Mamman och Lilla P körde ett litet städrace i huset innan vi gick ut och gjorde pappan sällskap. Vi hjälpte till att få lite grindar på plats.

Och titta hörrni. Vad himla bra det blir alltså! Jag är så otroligt impad av min man. Som han har grejat här nere alltså. Måånga timmar har det blivit och nu börjar vi se ljuset. Inte mycket kvar nu alltså!

IMG_4703

Det görs rejält (med hjälp av en kollega som är snickare) och proffsigt. Jag absolut älskar att balkarna är röda! Det blir så mycket finare, mysigare, mjukare på nått vis än bara stål och järn. Grindarna är rejäla och det har svetsas och bultas i massor. V har fått nog av halvdant, lappa och laga, snören hit och sneda grindar dit. Psyket klarar inte mer. Men nu däremot, så bådar det gott. IMG_4715IMG_4714 IMG_4717

När Lilla P vaknat efter lunchsovningen så åt vi lite mellis och sedan bar det av mot tågstationen! Eller ja, först en sväng in på stora affären för att handla mat till kvällen och sedan skulle vi plocka upp Moster Fanny!

MEN. Tåg är ju som det är. Försening efter försening fick vi uppdaterat. Och när det är två timmar till ankomst och vi sitter i en lite ”stad” där allt är stängt utom coop…Så jag och Lilla P åker hem och börjar med maten. Hela familjen skulle hit sen och äta middag. Men efter ytterligare förseningar, en lax som stått i ugnen jagvetintehurlänge  och en klocka som börjar bli läggdags för den Lilla, så gav vi upp. Den Lilla nattades och vi åt maten, utan gäster.

Ugnsbakad lax med örttäcke. Gräddvinsås, rostade pinjenötter och potatis.

IMG_4720 IMG_4722

Jag var så arg på detta dumma tåg. En kväll som jag sett så fram emot. Att välkomna hem en saknad syster.

Men men, vi får ju ses imorgon istället.

Nu är det snart dags för sängen. Godnatt!

En reaktion till “En slutspurt och ett dumt tåg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.