Många känslor.

God tidig morgon.

Jag sitter här och ska göra mig klar för Borta-jobb för sista gången idag. Lite smått ofattbart. Sista arbetsdagen för Borta-jobb den här graviditeten! Häftig känsla samtidigt som vi är lite oroliga i magarna på gården. Jag ska inte sticka under stol med att det går tungt, ekonomiskt. En sån här omställning från mjölk till kött tar det flera år att göra egentligen. Men vi slutade på en månad. Vilket gör ett väldigt glapp på inkomst. Men det ska gå och det är vi övertygade om det är bara transportsträckan dit som är och kommer att bli lite tung. Men med ett lite lättande besked igår så är modet bättre idag. C pysslar det sista i lagrån inför besiktning  denna vecka och ett steg från att ta in djuren i lagårn!

Så det är mycket känslor just nu. En skön sista-dagen-på-jobbet-känsla, oro över det ekonomiska, iver över den snart färdiga ladugården, stress över godkännande av bygget?! stress över att hinna få in alla djur innan jul och så en massa preggohormoner på toppen, som späder på alla känslor lite extra.

Men nu tar vi en känsla i tagen och så åker vi och gör sista arbetsdagen, tjoho!

En bild ifrån helgen med min pojkar. Pyjamasjocke med sångbok i pappas knä ❤

 

IMG_4691

3 reaktioner till “Många känslor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.