Att påbörja ett litet projekt och en trasig traktor.

Det blev en prommis igår med vagn och vovve. Bara lilla turen runt byn. Dessa dagar med lite icke-jobb-tempo känns att jag behöver. Att cykla sig svettig på cykeln går hur bra som helst men just det där med att gå, de är påfrestande för fogar. Det vardagliga går bra men det där lilla extra gör att man får sota för det på kvällen. Så det blir korta promenader med små steg bara framöver verkar det som. Vovven måste ju få röra på sig också!

15857605_10211910660829834_91498172_o

C gick upp på tredje vind och hämtade ner något efterlängtat. Min gamla växasäng! Det ska nu lite smått påbörjas att göra i ordning det egna rummet till Lilla P. Åå vad roligt det ska bli! Det blir inget jätteprojekt, golv och väggar får vara som det är, det är egentligen bara själva inredningen som ska fixas, det roligaste ju! Så vi börjar med sängen, den ska få en ny färg och fräschas upp lite helt enkelt. Så en sväng på Järnis och kika lite färgnyanser ska jag komma mig iväg att göra! Jag har en bild i huvudet men det gäller att försöka hitta den konkret också…

Sen fick mamman ett ryck. Nu vill jag ha ut julen! Inte för att det är överdrivet ”juligt” här hemma med röda tomtar så det står ut genom öronen men jag vill fräscha upp. Lika mysigt det är att pyssla på inför jul, är det att få städa undan allt! Men med en snart tvååring uppe i varv så blev det inte ens hälften gjort som jag tänkt. Men allt som barrar åkte ut, förutom granen då. Men enrispynt och så. Det städades grovstädning och byttes på sängar. Allt tar ju mycket längre tid då man har liten hjälpreda med sig. Så när klockan slog läggdags för den Lilla så var även mamman helt slut.

Pappan gick ut för kvällsjobb som resulterade i en väck viskokoppling på Brum-Brum. Så lite skruvning har det blivit nu på förmiddagen. Lilla P fick hänga med ut och ni kan ju gissa hur lycklig den lilla killen var att få skruva traktor.

Så vi får hjälpas åt att halma idag pappan och jag då det är halmningstraktorn som är väck. Men det ska nog gå på något vis det med!

Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.