Flängdag

En riktig flängdag kan man kalla detta.

Efter frukost och sånt bestyr så åkte vi iväg hela familjen. Lilla P var inte på nått dagis idag. En till bilkandidat åkte vi och kikade på uppe i stan men vi har ögonen på den andra ändå som vi tittade på häromdagen. Men man måste ju kolla runt lite innan man bestämmer sig.

Vi åt lunch där uppe innan vi styrde kosan hemåt igen. Vi svängde in hos en bondekollega på eftermiddagskaffe först bara. Den där bonden som köpt ett helt gäng kor av oss, ni vet. Så en liten titt in i lagårn blev det så klart för att säga hej till dom. Och så en skvätt en mjölk direkt från tanken fick följa med hem. C gick ut för skrapning och halmning medans jag och Lilla P åt en lättare middag och myste inne för herregud som det har blåst idag! Det riktigt dånar i huset! Den här gången blåser det mer från ”rätt” håll och det blir inte svinkallt på nedervåningen. Snöa har det börja göra nu i eftermiddag också så riktig snöstorm kan man kalla det!

Nu är det dags att säga godnatt för idag.

Ingen höjdare med storm tycker Lilla P som hellre går åt andra hållet för att slippa gå i motvind, men när pappa bär kan man liksom gå baklänges fast åt rätt håll och slippa snön i ansiktet! 

DSC_0208

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.