En dag som bara försvunnit.

Den här dagen har bara försvunnit. Pappan har morgonmjölkning hela veckan så han var iväg även imorse. Han hann inte komma hem med bilen till att Lilla P skulle på dagis, så vi grejade på en timme till här hemma innan det blev dagisdags.

IMG_5299

Och sen har jag mest suttit som igår. Med papper och dator framför mig. Dötråkigt, men nödvändigt.

Lilla P hämtades sedan på eftermiddagen. De skulle precis gå ut så vi stannade ute när vi kom hem. Vi åkte traktor och vagn – i Lilla Ps storlek ner till lagårn. Vi skottade fram foder till kvigorna och klappade mular.

En eftermiddag med den Lilla. Lite plock och fix och lek. Pappan var ut och halmade.

Och nu ikväll till läggningen fick mamman tillåtelse att vara ute i hallen för den Lille. Perfekt då i väntan på att han skulle somna så målade jag ett varv på sängen. Kanske det bara behövs en sväng till! Trodde det skulle behövas typ 30 varv för att täcka den knallblå lackfärgen men förhoppningsvis kan tre räcka.

Nu har vi gjort kväll för ett tag sedan. Dagen är undanplockad, pellets är inburen och en brasa är gjord  i vedspisen som sprakat sådär supermysigt.

IMG_5300

Men nu är det sängen som väntar.

Imorgon ska tjuren hämtas som vi lånat, han har gjort sitt bland korna. Lite nervöst inför den flytten men vi hoppas det går bra!

Trevlig kväll och godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.