Två dygn.

I morse premiärade vi hela familjen i bilen. Det var dags för 48-timmarsprov på lilla Hedvig. Tänk, hon har bara varit här i 48 timmar och känns redan som en självklar familjemedlem.

Vi gick därifrån med en Godkänd stämpel, så skönt.

När vi ändå var ute och åkte så svängde vi in hos gammelmormor och gammelmorfar. En god fika fick vi.

När vi sedan kom hem klädde vi på oss och gick ut. Lillasyster lånade Lilla Ps vagn, en till premiär idag alltså, vagnsåkning. Liggdelen ska ju på egentligen men för en kort stund ute så gick det ju lika bra att krypa ner i åkpåsen i sittdelen också. Vi har ju gjort ett inköp av syskonvagn också som jag får visa en annan dag.

Hur som helst så sov Lillasyster gott där en stund medans Lilla P sprang av sig i den sega, blöta snön.

IMG_5840 IMG_5841 IMG_5842

Lilla P hörde den brummande traktorn, såklart, så vi gick och tittade vad pappan gjorde. Han höll på att köra fram balar då det var utfodringsdags inne i lagårn. Det ställs in ett gäng balar som sedan räcker ett par dagar innan massutfodring görs igen.

IMG_5844

Då vi ändå var där så hjälpte vi till. Jag och Lilla P hoppade in i stora traktorn och körde fram de avklädda balarna in i lagårn och så kom C med Brum-Brum (som ryms inne i lagårn) och körde in dom hela vägen på foderbordet. Teamwork och tidsvinnande.

IMG_5848

Sen gick vi in och lagade mat. Pappan la Lilla P nu ikväll och efter bortplockning har vi nu gjort kväll. Och vi ska bara mysa och inte ta ett steg till idag. För visst känns det att det bara är just 48 timmar sedan Lillasyster kom till oss. Jag mår väldigt bra men idag har vi varit igång lite lätt och det känns hos mamman. Så imorgon tar vi det sådär bäbisbubbla-lugnt igen och bara myser, ammar och pussar på mina två ungar.

Så trevlig kväll och godnatt från oss!

2 reaktioner till “Två dygn.

  1. Grattis till bebisen!
    Angående liggdel så använde jag ingen till mina två yngsta. En är född i januari och en i december. Körde fårfäll och åkpåsen istället och hade vagn med fullt liggläge. Sparar både pengar och plats…. Min äldsta är född i maj och då hade vi liggdel som han vägrade ligga i. Fick alltid dra tom barnvagn och bära ungen….

    Gilla

    1. Vi har ju en liggdel till den här vagnen som vi köpte när Lilla P kom. Han har älskat att åka vagn och fått rulla många mil i just denna och jag hoppas verkligen att lillasyster tycker detsamma!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.