En glimt från helgen.

 

Helgen. Utevistelse i härligt väder och tillsammanstid med Moster Fanny.

IMG_6055IMG_6056 IMG_6060 IMG_6065 IMG_6075 IMG_6077 IMG_6080

Det gjordes en ny trolldeg som det sedan degades med.

IMG_6101 IMG_6103 IMG_6105 IMG_6108

Idag är det  mindre fint väder. Den soliga morgonen har övergått i storm. Jag gjorde en premiär som tvåbarnsmamma på förmiddagen. Båda barnen packades in i bilen och så åkte vi iväg, själva. Destinationen var kusin Nathalie och hennes småpojkar. Vi fikade gott och pratade barn såklart.

Mamma/mormor kom en sväng på eftermiddagen med en säck ved. Finfint! Perfekt då det eldas för fullt i vedspisen nu. Pelletsen som stängt av sig och i denna storm tar det tid att få upp värmen igen i detta dragiga hus.

IMG_6136 IMG_6137

Och nu är det dags att gå och lägga Lilla pojken. Lillasyster ligger här och hickar och har en liten vaken stund. Något som varigt väldigt sällsynt hennes första vecka. Äta och soova har varit hennes grej hittills. Men likt en kattunge har hon nu öppnat ögonen och är lite mera med.

Så, med en glimt från helgen så önskar jag trevlig kväll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.