Att ta vara på tiden Nu.

Vi njuter och tar vara på den här tiden vi har nu. Som mammaledig, en pappa med inte allt för mycket jobb på dagarna, familjelivet som fyra och en snäll bäbis.

För snart ändras det. Vårbruket knackar snart på dörren och det kommer att vara mer än fullt upp hela våren, sommaren och hösten. Där vårt egna ska hinnas med, C måste även jobba ute och så har vi ju två små att ta hand om.

Så vi går en intensiv period till mötes. Och det vet vi ju om, livet som bonde liksom. Vilket gör att vi tar extra vara på och uppskattar tiden vi har nu. Med familjetid och ingen stress.

IMG_6591 IMG_6592 IMG_6595

Ja, nästan hela familjen låg igår på en filt mitt på golvet och hade mysigt, och lite busigt! Mamman gjorde ett försök till att ta en bild på sina två barn, men det gick sådär. Att få en fin bild på en tvååring och en treveckors var långt ifrån lätt! Men en mysig hög på golvet var lättfixat i alla fall!

Och idag har varit på vift hela la familia. Ärenden som även var förenat med goda vänner och kaffedrickande, vinvin liksom! Nu sover det stora barnet, pappan är ute för kvällsjobb och jag och bäbisen sitter här i soffan och myser.

Det ska vi fortsätta med tills sängen kallar. Så trevlig kväll gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.