Det blev en helvecka utan C!

Tanken var att C skulle vara borta mån-ons.

Det blir ju såklart lite extra här hemma när en av oss borta dygnen runt. Med mjölkkor och tre barn. Men det har gått bra!

En morgon efter morgonlagårn var gjord och Pontus åkt iväg med skolbussen så åkte jag och flickorna till grannbyn och hämtade ett lass balar. Vi har köpt ett gäng balar från en bonde som fått mer skörd än de behöver och vi har fått på gränsen så för att köra över på den lite mer säkra sidan så köper vi lite balar från dom så kan vi vänta lite till med att öppna våra limpor och börja utfodra med årets gräs.

Flickorna skjutsade sedan till förskolan efter morgonens traktortur och jag tog tag i dagens arbetslista.

Som äntligen innehöll tvätt av både Kalle Collector, vägg och vattenkar och en snabbspol av robot med hetvattentvätten.

SKÖNT när det är RENT! Än om det bara är för en stund 😅💩

Men ingen C kom hem på onsdagen, det blev även torsdags och fredag! Han hjälper till att montera robot och foder mm. på ladugårdsnybyggen!

Så roddandet fortsatte här hemma 😅

Torsdagen var det spännande möte som jag skulle iväg på. Stressigt den morgonen att få klart allt på gården med foder osv, hinna duscha och se till att det var lugnt de timmar jag skulle vara borta.

Dirket hämta kids efter mötet och hem för lagårn. Matlagning och läggning och där på kvällen, torsdag kväll när barnen somnat och jag skulle ta mig ut och köra ut foder och seminera två kor, följt av att massor med fakturor/underlaget skulle in till revisorn för moms kändes det lite tung, eller trött var jag!

Men bara att ta sig ut och fixa med papperna så klockan blev efter midnatt innan jag kom i säng och just fredag morgon var väckaren ställd extra tidigt för att hinna göra lagårn INNAN supertidig lämning kvart i sju på förskolan. För att sedan direkt åka på Borta-jobbet för klövverkningsdag!

Gissa om jag var glad igår eftermiddag, när vi kommer hem barn och fru barn och pappan har kommit hem! 🥳

Vi gjorde lagårn tillsammans lite snabbt för att sedan möta upp och svärföräldrarna på en restaurang i närheten där vi blev bjudna på middag – snacka om perfekt dag att bli så underbart bortskämd på!

Om vi båda somnade på soffan igårkväll? Japp! 😂

Så denna vecka gick verkligen i ett kör! Men det har som tur var också gått bra, inga större katastrofer så det får man vara glad för!

Ikväll väntar lite festligheter det ska bli kul! 🥂

Trevlig helg!

3 reaktioner till “Det blev en helvecka utan C!

  1. Måste bara få skriva om hur jag beundrar er ni gör ert liv till det bästa livet för er som ni trivs med o vill hålla på med. Det är inte många som verkligen gör så idag. Barnen får växa upp med lärdom om hur mat blir till o får skita ner sig o hjälpa till. De kommer att bli underbara vuxna personer som oxå tar vara på sina drömmar. Älskar att följa er o skickar tusen kramar ❤️❤️❤️🐄🐄🐄🥛🥛🥛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.