En fin lördag.

Vi tog sovmorgon hela lilla familjen imorse. Vaknade 07.00 först av alla! Jag fick peta på bäbisen för att mina boobs fullkomligt höll på att explodera! Hon som vi inte kan förstå hur snäll hon är sover så himla bra. Hon vaknar för att äta var fjärde timme på natten och sedan sover hon obemärkt där emellan. Vi njuter av detta så länge det varar för det kan ju faktiskt vända precis när som helst.

Och efter att vi alla vaknat upp gick vi ner för grötfrukosten.

Lilla P åkte sedan med pappan på lite ärenden. Järnis och kaffe hos en bondekompis. Jag passade på att plock lite i småkläder. Lite smått ta fram nästa storlek till Lillasyster och så.

Moster Fanny kom mitt i dagen. Åt lunch och sedan har vi egentligen inte gjort så mycket. Pussat på en Lillasyster och väntat på att Lilla P skulle vaknat från sin sovstund ute i vagnen. Och när han gjort det fixade vi mellis och fikade ute på altanen i härlig eftermiddagssol! Typ det enda stället på jorden som det inte blåste på idag, typ!

IMG_6746 IMG_6749 IMG_6750

En sol-och smörkysst liten pojke.

IMG_6755 IMG_6758 IMG_6768 (2) IMG_6771

Och efter en stunds lek ute så blev det en tur på affären och sedan matlagning. Lövbiff på innanlår med klyftpotatis och gräddsås, mmm sa vi alla!

IMG_6786

Lilla P hjälper Moster Fanny med matlagningen, provsmakar och så!

IMG_6785

Och nu har vi haft en lång och jobbig nattning av Lilla P igen. Lite av en varannandagsgrej har det blivit nu. Jag och C har bytt av varandra flera gånger. Men nu äntligen sover pojken och vi ska äntligen ta fram den där gudomligt goda chokladmoussen som står och väntar på oss i kylen.

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.