Prova kan man.

Det blåste spiken, precis hela dagen igår. Så irriterande! Men nog är det lite varmare vindar nu ändå. När kidsen sov lunch så fortsatte jag att gräva till pallkragarna så nu är det färdigt, jordytan alltså.

IMG_8294 IMG_8301

Och så lilla idyllen. Hängd vittvätt , enbart till en miniliten person i härlig grönska. Torkade bra igår i alla fall!IMG_8304

Vi åt mellis ute på stormig altan och sedan utelek, äggplock och så.

Jag fick hjälp av Lilla P att börja måla pallkragar, vilken han tyckte var kul i cirkus 14 sekunder. Så det blev en krage målad då det tog mer tid att hålla koll på ungen som ville iväg på äventyr hela tiden. Lillasyster låg snällt i vagnen.

IMG_8305

Och så var det ändå dags för matlagning. Årets första utegrillning!

Och grillas det då SKA man ju sitta ute och äta, punkt. Med en extra tröja så gick det ju, men det var ju kanske inte supermysigt i blåsten men trevligt ändå!

IMG_8308 IMG_8309 IMG_8310 IMG_8314

Och där på kvällskvisten så rullade farfar Hans in på gården. Han som varit ute på sjön (sjöman) i en månad och kommer direkt till oss nu.

Träffar sitt tredje barnbarn för första gången. IMG_8318

IMG_8316

Och nu är fredag. Vi har ätit gröt och druckit kaffe och vi sak nu klä oss och så blir det harvning! Får se om vi kan pussla in båda kidsen i traktorn. Så kan pappan börja stängsla lite här hemmavid.

Prova kan man! Trevlig fredag på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.