Utflykt i mulen men härlig dag.

Vi vaknar till regn idag. Ingen harvning blir det då. Så efter frukost och så så åkte vi till gammelmormor och gammelmorfar en sväng på förmiddagskaffe. Man får passa på dagar som dessa.

När Lilla P sedan sov lunch, ja lillasyster också så passade jag på att ta ett träningspass inne. Och äntligen fick jag till ett riktigt bra pass! Ordentligt med mjölksyra och svett! Jag fick en fråga för ett tag sedan om att få veta lite mera vad och hur jag tränar. Är det flera av er som skulle vara intresserade av lite mera ingående hur ett pass kan se ut? Då skulle jag kunna lägga ut någon gång lite övningar och så, om intresse finns som sagt! Så lämna gärna en liten kommentar.

18766994_10213383281404428_959553604_o

Sen blev det lite brådis. En dusch, picknickfika fixades, ett barn ammades samtidigt som ett större vaknade och så packades allt ihop och in bilen.

Vi mötte upp en älskad vän som är här över helgen. Min kusin Linnéa. Regnet hade slutat och vi chansade att ta en promenad på en lite ny väg som jag inte gått på flera år! Med regnjackan och barnvagnsskydd nedpackade men så härligt det var alltså! Mulet men vindstilla och skönt i luften. Vi gick och pratade och pratade. VI har den inverkan på varandra, när vi ses, det finns liksom ingen hejd på pratet! Sådär att det kan gå år mellan gångerna vi ses men det känns som igår, såna vänner är guld alltså.

Vi gick till att vägen blev stig och satte oss vid vattnet och fikade. Vi hittade inga fäbodar som vi skulle till men jag tror att vi helt enkelt var för ouppmärksam i allt viktigt vi gick och pratade om eller så skulle vi behöva gå längre på den där lilla stigen. Äsch det gjorde ju absolut ingenting!

IMG_8353 IMG_8357 IMG_8360 IMG_8361 IMG_8362 IMG_8373

 

Och väl hemma så kom gänget hem ganska precis samtidigt. De som varit vid Hans båt hela dagen och greja inför sjösättning. Farmor och farbror bor i Finland och har med sig en massa korv därifrån som blev lagd på grillen. Och så god korv alltså! Är inte nån riktig korvälskare men finnar är bra på att göra korv måste jag säga! Hög kötthalt är det också! Kanske är det det, såklart som gör de så goda.

Och nu har vi gjort kväll. Efter en bra dag.

 

 

5 reaktioner till “Utflykt i mulen men härlig dag.

  1. Jag vill också veta hur dina träningspass ser ut. Hemmaträning är det enda som funkar nu när jag har en liten tjej på 4 månader.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.