Muu utanför dörren och fin spökbro.

”MAMMA! Muuu!”IMG_8727

IMG_8725

Den exalterade och förvånande reaktionen av Lilla P när vi klev ut genom dörren imorse. Kossor framför huset ju! Och våra mjölkisar är det ockå, Lovis och gänget. Så fint så!

Pappan åkte iväg på borta-jobb tidigt imorse, farfar till båten och jag och kidsen tog vagnen och gick till dagis. Eller ja, mest jogg blev det då vi kom iväg lite sent… Det gick ju bra att ta det lungt P! Aja, det känns ju som att det är på bättringsvägen i alla fall den här nedrans förkylningen och på hemvägen gick jag faktiskt hela vägen!

Typ världens bästa förskola.

IMG_8736

Så vackert det blommar i vägkanterna nu.

IMG_8735

Och titta här. Här gick gamla vägen förut, över denna bro och sedan fortsatt genom skogen. Almbron heter denna stenbro. Tänk så många ekipage av häst och vagn som kört över den. Tydligen har någon kunglighet också passerat här har det stått på en skylt.

IMG_8739 IMG_8741 IMG_8743 IMG_8746

Och så pratas det lite om att det ska spöka vid denna bro. Tror ni man var nå rädd när jag i unga dagar gick eller åkte spark till en kompis i grannbyn? Det sparkades på livet på rakan förbi bron kan jag säga!

Men nu har vi tagit oss förbi den fina men tråkigt nog bortglömda bron. Jag och Hedvig har haft matpaus och vi får se om denna babbelmaja här bredvid tänkte sig att sova snart igen. En gräsmatta ska klippas och mera frön ska i pallkragarna! Två nya bebisar har tittat ut nere i lagårn också! Men jag väntar på att C kommer hem så vi är två med att märka dom då en av kossorna gärna ville gå till attack mot mig. Säkerheten först!

Det blåser men vindarna är ljummen och det är sool! Ha en bra dag!

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.