Spenatskörd och många timmars jobb.

Det frodas i pallkragarna. I helgen plockades de första bladen av spenat in till middagen. Jag älskar babyspenat! De man köper i påsar på affären. Det köper jag istället för vanlig sallad. Smakar mer än vanlig isbergssallad och innehåller betydligt mer näring! Värsta näringsbomben faktiskt! Titta HÄR! Och hur fantastisk är det inte att kunna gå ut i trädgården och plocka sin egen spenat.

IMG_9619 IMG_9620 IMG_9625

Pappa C var borta hela dagen och natten igår, kom hem 04 (!). Och bara med tre timmars sömn i kroppen har han nu åkt iväg igen, balning på schemat. Många timmar blir det, både med körning av våra egna grejer men också bara som chaufför. Och det behövs, varenda liten timme. Han är så bra C, jobbar och står i för att få oss att gå ihop. Jag roddar kids om dagarna och de småpyssel jag kan ta mig för när man har två små i hälarna. IMG_9556IMG_9558

Och samma blir det idag. Solen skiner och en utedag är ett självklart kort!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.