Lyxen att kunna åka iväg.

En hel helg med pappan på hemmaplan. Dopet på lördagen och igår passade vi på att göra något hela familjen också. Det var ”hönsbytardag” inte allt för långt härifrån, med aktiviteter för barn och fika och så, så vi åkte dit! Moster Fanny hänkade också på.

Hönsgrejen var ju ingenting att prata om då det fanns typ tre höns där, men det runt omkring var roligt för vår lilla pojke. IMG_9750

IMG_9748IMG_9754  IMG_9753  IMG_9757 IMG_9760 IMG_9764 IMG_9768 IMG_9785 IMG_9789 IMG_9800

Vi hann känna oss nöjda innan regnet kom och det med råge! Vräkte ner resten av eftermiddagen och kvällen.

Vi åkte ut för middag på kvällen tillsammans med hela gänget. Sista kvällen för de Belgiska gästerna (som bott på ett B&B här i byn i helgen).Dundergpd mat åts och en inte allt för sen kväll i säng var skön att få till.

Tänk att det fortfarande känns så himla lyxigt. Det här att man kan åka iväg på dagen och inte ha någon tid att passa. Att bara svida om och så åka på middag runt ”normal” middagstid. Jag syftar såklart på att inte behöva gå och mjölka. Trots att vi saknar det, det gör vi men detta är en riktig lyx.

Och idag är en typisk hemmadag. Pappa C har åkt på slåtteruppdrag och jag är hemma med kids. Farfar Hans vinkade vi hejdå imorse också då han ska ut på jobb. Fem veckor ut på havet, sjöman som han är. Så det är bara farmor Sonja kvar.

Just nu sitter jag på altanen med en glad bäbis liggandes på bordet och en sovande pojke efter en härlig prommis. Men det är dags för både mat och blöjbyte på den Lillla och en Storebror ska väckas, så dags att återgå!

Ha de fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.