Trädfällartema.

Efter att vi ätit frukost imorse så gav vi oss ut allihopa. Småregnade gjorde det så regnkläder på! Vi gjorde rundan hos hönsen och så och sedan blev det familjejobb. Ja lillasyster slumrade ju gott i vagnen men vi andra. Det skrapades i gången i lagårn, där Lilla P först ramlade raklång i sitt nya regnställ, ja innan det hade skrapats alltså… Stället premiärar i tvättmaskinen nu. Hoppas lukten försvinner för detta är meningen att användas på Järnsta. Orutinerat av mamman att ens ta på det idag!

Aja, vi körde även balar till alla djur och så innan vi tog tidig lunch och sedan efter en snabb sovning för Lilla P så åkte vi på ”Trädfällarfest” hos kusin Nathalie. Typ inflyttningsfest med höjdpunkten att fälla ett träd för utsikten! Goda snittar och gott att dricka bjöds det också på!

21584102_10214428541095267_1241915976_o

Lilla P trivs i dräneringshögen som ni ser…

Och när vi kom hem fortsatte vi i trädfällartemat. En hägg som står väldigt nära inpå huset togs ner. Vi ansade några grenar i våras som låg mot fasaden men den ligger himla nära ändå, är stor och till veckan händer något stort här på gården så vi passade på att ta ner den nu. Lite tråkigt också då det var ett fint träd och att det var Systerysters. Som hon fått som bara litet, litet träd i dopgåva då hon döptes. Den har trivts så himla bra där bakom så den blivit så stor! Så Fanny, man kan ju säga att det levt ett fint liv i alla fall.

21557030_10214428538895212_1175803126_o

Ser man såhär ser man ju hur stort det verkligen är!

En köttgryta har stått på spisen flera timmar i eftermiddags som avnjöts nu ikväll till mmm:ande munnar.

Nu är mysläget intaget och trevlig kväll önskar jag er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.