Att lösa situationen.

Pappan drog iväg igen imorse. Men idag sista gången på ett tag.

Vi hade innefix för oss på förmiddagen.

IMG_1914 IMG_1917

Vissa hade det fasligt festligt  med en spegel.

När barnen sedan sov så var det dags för det dagliga i lagårn.  Vilket inte gick som smort direkt.

Insåg först att pyspunkat var platt på backen på Brum-brum. Bara att dra ut kompressor och skarvsladdar och pumpa upp det.

Sista gången jag backar ut ur lagårn och ska svänga, svänger jag för tvärt, hinner tänka att detta kommer inte riktigt att gå och millisekunden efter den tanken så tar skopan i ena porten så den ramlar ner. Suck!

Och mitt i så vaknar barnen, båda två. Hämta upp dom och placera ut dom så de satt nöjda medans jag gjorde det sista.

IMG_1919

En Liten P redo för vagnssovning. I urmysig ulltröja och mössa från Färöarna! Och såklart gammelmormorstickade tjocksockar.

Man kan ju inte bara lämna mitt i om barnen vaknar. När djuren är instängda och man är halvfärdig. Det gäller att lösa situationen. Men det löste vi och sedan gick vi in för fika.

Regnrusk och blåst ute så jag tog äntligen tag i att skura golven! De är sådär drygt skitiga, dammsugaren hjälper liksom inte . Efter denna galna lera som varit överallt ute och så har man inte bara barn, utan HUND! Med lång päls…Det har liksom inte ens varit lönt att torka golven har det känts som.

Men nu så! Och de är sådär att det känns när man går nu, vad rent det är! Då förstår man också hur skitiga de var…

IMG_1922

Hade en liten städhjälp med mig också. Både att skura handfatet och torka golv. Som senare blev mer ett bad än att skura golv. Aja han hade roligt i alla fall!

Och så har jag efter nästan två dagar min telefon tillbaka! Glömde laddaren i Umeå hos Fanny…Skönt att vara kopplad till omvärlden igen!

Nu har vi haft Bolibompamys och barnen ska nattas. Ett träningspass hade jag tänkt försöka få till också när kidsen somnat.

Trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.