Vinter igen.

_20171211_124410

Där står den, årets gran. Vacker i ett snötäcke. Så glad för att snön kom tillbaka igår och vi har ett vinterlandskap igen efter att det regnat bort för ett par dagar sedan.

Vitt och ljust! Så mycket bättre än grått och mörkt.

Pappan var på plogsväng i snöfallet och jag och Lilla P snodde ihop lite saffransbullar. Medans degen jäste packades kids i vagn och vi pimpade oss med reflexer och tog en svettig prommis i mörkret.

DSC_2494

Bullarna gräddades och efter lite tillpiff så åkte vi till mor och far. Mormorn har fyllt år så det bjöds på tomtegröt och goʼfika.

IMG_20171210_211942_942

Mysig kväll!

Och idag. Lilla P är på Järnsta efter lite långledigt. Supertaggad med tomteluva på! Det bjuds på julgröt och sånguppträdande i eftermiddag nämligen.

Pappan for iväg på plogsväng igen i morse men är påväg hem nu, tack och lov att få en hjälpande hand efter en dryg förmiddag för mamman! Svårstartad traktor, stopp i halm rivalen, en bäbis med knorrande mage och lite sånt smått och gott!

Så vi hoppas vi hinner få ordning på det mesta så vi hinner med lite julfirande på föris.

Hej så länge!

2 reaktioner till “Vinter igen.

    1. Tack så mycket! Jo visst är det en väldigt välkommen liten slant. Det finns många hål att fylla men detta hjälper självklart till!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.