Typ lite kaotiskt.

Hej! Nu har det gått flera dagar sedan jag kikade in här igen.

Jag måste börja med att nämna helgen. Möhippa för fin vän som var så himla rolig!

Vi började i Skule, nationalparken.

Några av oss tog branta vägen upp på toppen sedan på berget, klättrare alltså! Jag har aldrig gjort det förut och åå så himla roligt det var!

Och dagen hade sedan sin gång med lekar, utmaningar och allt som hör möhippa till.

Igår var mer kaosets dag. Min laddare blev kvar efter helgen så en dag utan telefon. Och inte var det bästa dagen att vara utan om man säger så!

Förmiddagsjobb på Borta-gården. Och när barn skulle hämtas får jag höra av förskolepersonalen att det är kor ute! (C hade ringt, då jag inte hade någon telefon…) Själv hemma med två små och kor ute, jippi ”lämna barnen här en stund till du och ta in djuren!” Sagt och gjort hem igenom och in med djur som hade noll ström på tråden. Det visade sig att hela aggregatet var nedrivet (förmodligen ett vilt djur som fastnat i mån tråd) och trasigt var det till på köpet! Leta reda på ett batteridrivet aggregat, och ett fungerande bilbatteri och så blev det ström igen. Men en koll runt tråden måste göras så den snabbaste rundan runt hela hygget gjordes (stressad över att barnen skulle hämtas!). Andfådd och svettig kom jag till slut en och en halv timme senare och plockade upp barn. Tack till föris säger jag!

Hämtade laddaren på överenskommet ställe och ordningen var återställd. Tänk så beroende man blivit av denna mackapär? Eller ja, den underlättar ju ofantligt!

Farmor och farfar kom hem på eftermiddagen också som varit hos svägerskan och efter maten åkte jag ut på kvällsjobb. Strängläggning. Körde tills de blev mörkt och strängarna inte syntes (syns knappt i dagsljus…). Somnade bums där strax före midnatt. C kom hem strax därefter med balningsekipage som ska balas med på hemmaplan idag. Och nu ska jag iväg till kossorna på Borta-gården igen.

Mycket står på agendan idag men önskar i alla fall den blir i det mindre kaotiska slaget än gårdagen.

Ha det fint!

4 reaktioner till “Typ lite kaotiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.