Inte riktigt ”instavänligt” och en spännande helg!

När jag har morgon på Borta-gården så slutar jag vid tre och hämtar barn.

Då har man en liten eftermiddag tillsammans där vi för det mesta är ute och grejar på. Men igår kunde man ju inte missa att det var Kanelbullens dag! Det är ju ett sånt projekt att baka bullar tycker jag. Det ska blandas och jäsas och bakas och jäsas och jäsas och gräddas och tar typ en halv dag, tycker jag att det känns som! Trots det så älskar jag att ha bullar i frysen att bjuda då tillfälle ges. Men det var länge sedan nu… Morotskakan har blivit en favorit i stället! Men åter till Kanelbullensdag. Jag såg på morgonen ett hur bra tips som hellst, kanelbullemuffins! Lätt, snabbt och gott! Så istället för ingen bulle alls så tänkte jag att det där ska jag sno ihop med kidsen i eftermiddag.

Sagt och gjort. 3.5 åringen var mer än peppad på bakning så vi körde igång. I hop med smeten, smakprov på den såklart, i formar och så in i ugnen.

 

Resultatet blev dock inte rikgit sådär ”instagramvänligt” som man velat… När man lyfter på bakduken och ett gäng perfekta bullar, sådär att man nästan känner lukten genom skärmen visar sig där under.

Nej de flöt ihop helt så jag fick liksom skära ut lagom stora bitar ur en bit på vissa ställen typ.

Aja, det kan inte alltid lyckas men det var ju i alla fall goda!

Idag en rätt stökig dag med saker som inte går som man tänkt och man får egentligen inte så mycket gjort trots att det inte är en lugn stund.

Svamligt kanske men jag orkar inte gå in på dagen utan nu fokuserar vi på den kommande helgen! Den som vi är rätt taggade på hela gänget. Vi ska åka och hälsa på favoritmänniskan Fanny!

Jag och kids hoppar på tåget imorgonbitti och C ansluter med bil senare. Jag som inte är van tågåkare (har haft/har lite fobi, eller mer obehag). Men nu tror jag inte de tankarna kommer få så mycket plats, det som är mest nervigt är att underhålla två små på en tågsits (och få med och av vagnen?!).

Spännande ska det bli i alla fall!

Ha en fin helg alla ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.