Mjölexplosion, något nytt och kanske ett recept?

Alltså ni anar inte så härligt detta känns precis just nu. Jag skriver från en dator! Vi har varit utan dator i över ett halvår nu… Allt blir så mycket bökigare att använda telefonen hela tiden. Små vardagssaker går ju bra men när man ska hålla på att logga in på olika sidor och så ja då blir det lite bök.

Och bara det att skriva vid ett tangentbord såhär, aah rena lyxen!

Amaryllisen blommar för fullt nu, den synkade inte riktigt julen men vad gör väl det. Den står vacker nu istället! Det enda spår som finns kvar av julen i detta hus.

Igår jobbades det som vanligt och efter det så vinkade vi av kära farmor och farfar. De som igen varit här och hjälpt till i vardagen i vårt ibland lite komplicerade livspussel. Ovärderligt.

Vi drog till med ett litet bak efter middagen jag och barnen. Ett sånt som slutade med mjöl typ överallt.

Den där lillasystern fick ta en dusch efteråt, på den nivån! Men goda morotskakor har vi nu fyllt frysen med igen! Mitt favvo-recept! Är ni intresserad av receptet? Vet att jag pratat om denna favorit förut här men visst har jag inte dela med mig av receptet än? Hojta till så kan jag fixa det i så fall!

Och idag har vi haft en ledig dag. På förmiddag har vi haft ett spännande besök! Det kommer inom kort att visa sig vad det var, så rolig grej!

Och nu i eftermiddag åkte pappa C för att mjölka hos en bonde här i närheten och vi andra har eldat i vedspisen, lekt med dinosarna och det bästa av allt; Pratat med Moster Fanny! Himla festligt det där när man kan prata och se varandra. Perfekt när man bor långt ifrån.

Imorgon väntar Borta-jobb igen och så ska vi säga hejdå till Stor-traktorn. Äntligen, är en känsla och nej vad jobbigt är en annan. Men men, så är det!

Ha en fin kväll!

 

2 reaktioner till “Mjölexplosion, något nytt och kanske ett recept?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.