Två system som mjölkar kor.

Efter några dagar med lite kyla vaknar vi idag till plusgrader och dropp från taken igen.

Gissar på snöfritt rekordtidigt i år. Men vad vet man bakslag kan ju alltid komma.

C och jag har delat på vab två dagar med Hedvig men det verkar som att läget var lugnt, ingen magsjuka. Men tagit det säkra före det osäkra ändå och hållit barnen hemma. Så vi håller tummar att det inte blev mer än såhär denna gång.

Igår hjälptes vi åt ute i lagårn och halma till djuren. Jag åkte sedan en liten sväng till Borta-gården och gjorde lagårn och när jag kom hem byttes vi av och C åkte och mjölkade på en annan gård. Då jag jobbar med robot så kan jag hinna med det först och C kan ändå ta på sig eftermiddagsmjölkning i mjölkgrop. Två system som mjölkar kor men på olika sätt!

Men nu ledig är det ledig helg. Ja förutom gårdssysslor som alltid är, mer eller mindre.

Så vi fyller kaffekoppen ännu en gång och myser runt i morgonrock. Den jag nästan bor lite för länge i nu på morgnarna eftersom att jag fick en alldeles ljuvligt mjuk i födelsedagspresent av mina föräldrar! Kanske jag kan visa er någon gång.

Hoppas ni får en härlig helg!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.