Slö söndag med välkommet vårtecken!

Söndag.

Sol.

Storm!

Vi har en riktigt slö dag. Ser på alldeles för mycket barnprogram, äter frukost i soffan och föräldrarna är lite trötta efter en sen kväll igår. Goda vänner var över på middag. Barn i samma åldrar som busade och hade kul innan läggning. God mat åts och gott vin dracks.

Egen ost inlindade i bacon som stekts på till förrätt, helstekt entrecote från gården som så mört smälte i munnen tillsammans med hasselbackspotatis och gräddsås. Avslutade det hela med en himmelsk god chokladkaka med grädde och bär.

En så trevlig kväll!

Men vi har faktiskt varit ute och andats friskluft idag också. Pappan och Lilla P spelar hockey på en isig gårdsplan, lillasyster slumrar i vagnen på altan och jag har haft besök av kusin Nathalie.

Och denna lite sega söndag bubblade snabbt upp sig till stor glädje då hönsbesöket bjöd på ett verkligt vårtecken! Eller ett ljuset-återvänder-tecken rättare sagt!

Foto: Nathalie Sjölander

Två fina ägg möter mig! Det är de äldre brudarna som lagt. Jag längtar och väntar på unghönsen att de ska börja men då kanske det inte är så långt borta!

Nu ska vi åka och hälsa på svägerskan med familj. Fin söndagsaktivitet.

Ha en fortsatt fin dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.