En liten olycka.

Det är måndag och vi har hemmadag.

Inte tänkt så just denna måndag egentligen men det blev så nu. Vi har en liten pojke med ond fot efter en liten olycka här i helgen (som tack och lov gick bra!) så vi stannar hemma och vilar den på bättringsvägen.

Nu när farfar Hans är här fick vi en liten lucka igår där både jag och C kunde gå och kolla stängsel. Guld värt och dubbelt så fort gick det att fixa tråden runt stora hygget! Kall luft har vi så lager på lager var klädseln, trots att man går och får upp lite puls.

Vi sätter upp en tråd mot denna lilla lägda. Så att gräset får en chans att växa till sig här först. Då kan man öppna upp när det börjar bli lite gräs där de går på stora fållan. Bredvid denna gränsar en stor lägda till ( lägda – norrländska för åker..!) som är indelad även den i två fållor. På så sätt har man hela tiden en bit på tillväxt och de får färskt gräs hela säsongen. Förhoppningsvis… Om det kommer regn så gräset kan ta sig igen efter avbetning!

Så det pysslade vi med igår. Vi var även på husvisning tillsammans med farfar då svärföräldrarna letar hus här i området som de kan bo i under somrar och så. Kul!

Och idag har vi alltså måndag. Lite småprojekt väntar men allt anpassas såklart efter pojken med ond fot.

Godmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.