Rivning påbörjad.

Några dagar har gått sedan branden och idag började rivningen.

En grävare har varit här och börjat riva i stål och plåt. Svårstädat kan man säga med denna stålkonstruktion.

Men det är en början. Nu kommer nästa steg. Försäkringsfrågor och det stora frågan – vad gör vi nu??

Vi som hade kunnat lägga stora livsavgörande beslut lite på is ett tag framöver. Att köra på som vi gjort nu och vänta på att välkomna den nya familjemedlemmen. Men nu kommer beslut av olika slag att måsta tas, ganska snart. Håhåjaja.

Hårt arbetande barn körde grus och pratade i telefon med sina kåpor här på eftermiddagen, precis som pappan!

Barnen har varit hos mormor under dagen medans jag var på Borta-gården. Jag mjukstartar med jobb denna vecka och mormor och morfar är snälla att ställa upp som barnvakt. Så barnen får vara hellediga två veckor nu men till veckan blir det förskolans sommaröppet.

Och nu kväller. Dagens energi är ganska förbrukad. Har precis fått svar från blodprov och ska börja ta järntabletter då depåerna var lite låga. Kanske kan det göra susen för tröttheten. Den som ändå blivit något bättre än där precis i början. Då kunde jag i princip somna stående om jag fick!

Så en liten uppdatering om läget och så önskar jag en trevlig kväll!

En reaktion till “Rivning påbörjad.

  1. Inget roligt med brand men tur i oturen att inga människor eller djur skadades!Förstår stressen o pressen om vad som skall göras och hur….Men allt brukar ordna sig i slutänden och det viktigaste är barnen o familjen! Ta hand om dig! Mvh från en bondfru/piga i Småland!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.