November

En ledig helg och vi har smugit in i november.

Pappa C har jobbhelg på Borta-gården men från och med nu så har han ett annat typ av schema som förhoppningsvis gör att han kommer att få lite mera hemmatid. Det har varit galna månader men också bra att det finns jobb och timmarna har behövts i sommar och höst. Men från och med att djuren stallas in så krävs lite mera jobb här hemma också och jag med växande mage som ska börja ta det lite lugnt måste få lite avlastning.

Men igår fick vi besök av min kära söderut-kusin Linnéa. Vi hade en supermysig dag och pratade ikapp om livet, så som vi alltid gör eftersom att det ofta är långt mellan gångerna vi ses. Underbara vän!

Småfixet med att köra en bal och fylla på vattenkar ingick såklart innan vi gjorde kväll.

Idag är det flera kallgrader här på morgonen. Men solen skiner så det blir nog en liten utflykt tillsammans med mormorn.

November alltså. Den gråa månaden. Kallare grader på ingång. Jag är inget fan av denna månad. Men just i år känns det mer okej och förväntansfullt än vanligt. För jag kommer att jobba min sista vecka och sedan fokusera på att baka klart en bäbis (med två månader till godo), titta på bygget och förhoppningsvis stalla in djur mera permanent i renoverad ladugård.

Så, detta blir nog en bra månad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.