Luda Farm – Gårdsövervakning!

I betalt samarbete med Luda Farm.


Vi har fått prova en stängselvakt!

En apparat FenceAlarm som håller koll på strömmen på djurens stängsel. Vilken trygghet! Jag går ju ofta här hemma ensam med tre småbarn och rymmande djur blir lite av en fasa då! Med Smart Farming har man en app i telefonen kopplat till den produkt/produkter man behöver på sin gård och får då notiser om det händer nått! Så blir det lite ström på vårat stängsel tex så får jag ett larm i telefonen – hur bra! Man har då en chans att lösa problemet innan man har rymlingar.


Luda Farm har ett fint utbud av Gårdsövervakning! De har samarbetat med lantbrukare i många år och tagit fram relevanta produkter som är enkel att både använda och installera.
En kamera hos dina hästar? I djurtransporten? En kamera vid en kalvningsbox eller kanske vid dieseltanken? Ett enkelt sätt att känna mer trygghet på gården och att ha den där extra kollen.

Den kopplas lätt var som helst på stängslet och har en batteritid på två månader (du får larm i telefonen också när batteriet börjar ta slut) eller så kan den anslutas till en strömkälla. Den har ett inbyggt simkort och du kan när som helst kolla strömstatusen på stängslet i telefonen.

Jag är nu sugen på SmartPlugen, fjärrströmbrytaren man kopplar till det man vill styra strömmen på. Typ stängselagregatet! Vilken lyx att kunna stänga och sätta på strömmen via mobilen när man stängslar!


Kika in hos Luda Farm för att se deras väldigt fina utbud!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.