Bilskrälle…

Solen sken och humöret var på topp! Lördag och en härlig dag vankades. Men den sköna tanken varade inte allt för länge.

Förmiddagssovningen njöt både en två och fyrbent utav. Gullnosar.

Den sena dagen innan, då vi snodde ihop en omelett till middag för att affären inte hanns med ni minns? Vi laddade oss för att göra en storhandling, åka en sväng till kusin och kusinbarn och hämta ut paket. In med hela högen i bilen – stendöd. Åååå!

Det är nått knas med batteriet. Något tjuvdrar så står den länge är den urladdad och skitkrånglig att ladda upp! På med laddare och besöket flyttades hit av kusin Nathalie. Startkablar testades men nope. Tiden rann ut och affären stängde…

Så himla fint då att man har snälla grannar som bjöd upp en mor och tre barn på middag. Så det tomma skåpen fick stå tomma och vi fick en trevlig kväll med god mat, så tacksamt!

Och idag kom C hem på morgonen! Med smör och bröd köpt på macken som var det enda som var öppet där på söndagsmorgonen. Så det blev nån typ av frukost! Han gjorde ströade och skrapade sedan lagårn lite snabbt och sedan iväg på skridskoskola för barnen. Glada barn att få ha pappan med på isen och jag kunde gå och STORhandla medans. Utifall bilen skulle jäklas igen så klara vi oss några dagar..!

Hem för ombyte och sedan en liten promenad upp till grannarna och barnkalas. Så himla mysigt. Och känslan av att vara hela familjen på lite aktiviteter var så himla underbart!

Eftermiddag spenderades sedan ute. Potatisen och morötterna togs upp.

Och nu ikväll startade bilen. Så sköönt! Den har fått gått ett tag och nu är polerna bortkopplade så den förhoppningsvis ska starta imorgon när barnen ska på föris.

Sen är veckans Att-göra – boka verkstad!

En reaktion till “Bilskrälle…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.