En solig, kall helg.

Vilken helg!

Sol i massor, visserligen med en massa minusgrader som ser ut att envist hålla i sig ett bra tag till.

Pappa C har varit på hemmaplan och efter att vi varit ute på förmiddagen så tar familjen vila efter lunch. Jag passar då på att ta min typ av återhämtning. Ut och få upp puls! Det känns extra lyxigt nu för tiden att få såna stunder – helt själv! Så jag och Kajsa tog en tur i skotarspåren och kollade in hur det blir när de avverkar skog ovanför vårat hygge.

Över hygget där våra kor betar och håller öppet varje sommar.
Uppe på den nu nya toppen! Där nere till vänster ser ni vår ladugård.

Dag söndag var det utfodringsdags och hela familjen var såklart engagerad.

Och denna dag på ”vilan” fick jag mig premiäråket! Inte stått på skidorna på två år (höggravid och foglossning i fjol) så detta har varit efterlängtat!

Slut i varenda muskel i kroppen som inte är van! Men glad att det äntligen blev av!

På eftermiddagen sedan blev det utelek hemma. Pontus på skidor som han tycker är såå roligt! En av födelsedagspresenterna han fick på sin sexårsdag. Vera premiärade i pulkan och Hedvig hade första dragansvar.

Lillungen kiknade av skratt!

Där sitter nu tredje ungen i samma mundering som de andra. Tre barn har nu haft den där overallen, mössan och handskarna. Skorna, fällen och pulkan. Då är kläderna från början även köpta på Tradera och till och med jag har haft både skor och pulka som som plutt. Så himla fint ändå.

Nu måndag och en ny vecka tar form! Första februari är det ju också och en vecka tills det är min tur att fira födelsedag. Vi fyller ju nästan hela familjen här i början på året! Det är till och med ett jämt tal i år och tänk så himla trevligt det hade varit att få fira tillsammans med älskade vänner. Men med tanke på läget som råder så får en sån typ av sammankomst vänta, till sommaren siktar vi på istället.

Ha de gott alla ni!

3 reaktioner till “En solig, kall helg.

    1. LJUVLIGT i spåret, lite kallt i lungorna men det gick fint ändå i -14😍❄️ Den där lilla solstrålen vill man bara äta upp! 🤤❤️

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.