Sagro har det mesta!

I betalt samarbete med Sagro.se

Det trillar in kalvar här på gården och äntligen har vi skaffat en övervakningskamera till lagårn! Det är inte meningen att den ska ersätta de fysiska besöken men det ger en lite extra trygghetskänsla när man snabbt kan ta upp telefonen för att kolla läge hos kalvningskorna. Kanske man ser att någon är på gång och ska kalva så kan man ha täta koller utan att behöva springa ner till lagårn flera extra gånger. Det ger en lite extra trygghetskänsla helt enkelt, att man snabbt kan ta en extra titt för att se att läget är lugnt hos djuren.

HÄR kan ni klicka er in till just denna modell.

Sagro.se erbjuder det mesta för lantbruket och entreprenader! Förutom inomgårdsutrustning och djurhållning som tex denna kamera så har de ett stort utbud av reservdelar och slitdelar för jordbearbetning, skörd och vall.

En uppdatering av hemsidan är nyligen gjord så det är lätt att navigera mellan kategorier och sökfunktionen för att hitta reservdelar till en specifik traktormodell är otroligt lättanvänd!In och kika på hemsidan och det stora utbudet av – ja det mesta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.