Gör Gott med Lätt Smaksatt Creme Fraiche!

Reklam för Norrmejerier.

Hos oss äts det för det mesta husmanskost. Enkel mat men alltid med riktigt bra råvaror! Hela tallriken ska man må Gott av, både kropp, knopp och valet av produkter. Allt från den svenska ärtan till potatisen från grannbyn och köttet från frysen.

Mejeriprodukterna i vår kyl kommer enbart från Norrmejerier. Det självklara valet här i norr! Mejeriet som vi alldeles snart själva blir delägare i!

Men just nu njuter vi av att kollegorna tillsammans med sina kor förser mejeriet med mjölk där fina produkter tas fram!

Jag har ett supertips till er. För att göra den där vardagliga rätten lite lyxigare eller bara enkelt ge den en ny smak utan en massa extra tid så blandar jag ner en burk Lätt Smaksatt Creme Fraiche! Tex Fetaost och soltorkade tomater eller Paprika och Chili i köttfärssåsen, korvstroganoffen eller pajen. Finns även i smakerna Örter och Vitlök. Creme fraichen är kokbar men den passar även toppen att ha som kall sås till maten! Dessa finns i butik nu, så underlätta din matlagning med din Norrländska favorit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.