Kommer att somna ovaggad

Vilken dag! Jag är glad att det är soffläge nu om man säger så wink 

C skjutsade hem Fanny på förmiddagen så jag tänkte passa på att ta med Kajsa på en springtur. Jag sprang på i bra fart eftersom att de inte bor så jättelångt bort. Jag sprang och sprang. Kom fram till E4:an, vände där och började springa hemåt igen, när som helst kommer han ju, snart, snart, nu snart…Ringde till slut och hörde vart han var, han hade blivit bjuden på kaffe. Jag kom nästan ända hem igen. 12km på knappt en timme, rätt nöjd P smiley Det blev en oplanerad långtur, inte dumt! Eller jo det var det faktiskt. För dagens jobb var ett fyspass i sig. Har skottat två fulla skopor dynga! Nedtrampat, full med långstråigt ensilage borta hos kvigorna (där skrapan inte tar eftersom att skrapan är inte rikitgt som den ska vara att den tar med allt i bakkanten). Dyngsvettig, igen! Men det är rätt kul att känna hur kroppen har blivit starkare! laugh Ändå hade jag ju sprungit dryga milen precis innan också wink 

Pappa och C har skruvat i motorn. Förhoppningen var ju att kunna sätta in skraporna igen idag. De hittade felet, ett kugghjul som gett upp men kom inte åt att kunna byta det, det satt som berg! Måste till en verkstad med den. Typiskt, inga skrapor som går ändå alltså. Men skönt att ha hittat vad som är fel och att det går att laga utan att behöva köpa en ny motor.

Fika. Och att ta sig ut sen igen var lite trögt. C tog mjölkningen och jag blandade foder under tiden. Sinkorna skulle ha en bal och det skulle bäras hö härs och tvärs till alla kalvar. Tror ni att en rejäl tallrik tacos smakade bra efter denna dag? JA!

Nu kör vi en lugnlugn kväll och jag gissar på att jag somnar ovaggad rätt tidigt ikväll wink

Trevlig kväll, denna Annandag!

Svettig, rosig, nöjd. Som pricken över i sken solen på oss under turen också! En bristvara nu för tiden!

 

Bajs. I massor.

 

2 reaktioner till “Kommer att somna ovaggad

  1. Ursäkta men blir så glad av att läsa om era problem, man känner igen allt det där och då blir det plötsligt lite lättare när man står mitt upp i skiten med samma problem -)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.