Lovely

Äntligen fick jag som jag ville. Den där efterlängtade skidturen. Lite trög snö och något bakhalt men strunt samma! Har man längtat så länge så kan man ta det. Hade såklart med mig en glad överskottsenergivovve. Så nöjda, glada och trötta är vi nu båda två efter en mils åkning smiley

Jag var ner och seminerade en kossa innan jag åkte och jag har fått en fråga hur man gör när man seminerar. Jag tänkte berätta det i nästa inlägg tänkte jag så får ni alla som undrar också veta smiley

Lovely!

Rödblommig, svettig och nöjd 

Trött vovve, mission completed!  wink

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.