Krispig dag, december

Idag är kallt. Frostigt och krispigt. Sol. Första december. Jag tycket att det är helt okej, nej mer än okej men en mild vinter, så länge som möjligt. Det kan gärna få vara en vit jul och sedan snö så man kan åka skidor. Men såhär innan jul är det ingen vits med en meter snö och värsta brakvinter. Det blir bara en massa extragöra.
Idag har vi igen gjort morgonmjölkningen båda två, ätit frukost, utfodrat, halmat ute i vindskyddet och nu är vi påväg till stan. Några ärenden ska göras. Granngården där det ska inhandlas lite förnödheter till gården och C måste, ja han måste köpa nya jobbarbyxor. Han är proffs på att he sönder. Nu har ett par som han inte kan tvätta eftersom han inte har några att byta till och ha under tiden… Dags för ett par nya alltså.

Det är en fin dag, en fin första december. Krispiga kristaller överallt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.