Att mötas av motgångar

Jag har varit uppe och mjölkat igen nu på morgonen.

En tråkig syn möter mig. En ko har fläkt sig. Och inte vilken ko som helst, C´s älsklingsko. Jag hoppas verkligen att hon klarar sig och att hon inte har för mycket skador.

Vi har varit lediga från lagårn två hela dagar. Och det som har hänt när vi kommer tillbaka är att en ko är död, en vattenslang har läkt så småkvigorna har vattensäng och mjölkpriset har sänkts igen.

Alltid ska det vara nått, det är nästan som att man blir straffad för att man är ledig. Och den här gången var det mycket stora grejer som slog oss. Mjölkpriset fick vi reda på redan på fredagen men vi bestämde oss för att ignorera det då och bara njuta av vår kommande stora dag.

Detta slår hårt. Kan vi ens fortsätta nu? Köpstopp och spara, spara, spara har det varit sedan länge. Vad kan man nu göra?

Många jobbiga tankar nu.

Men för att få upp humöret är det bara att titta på ringfingret. Där är numera två ringar. Och den sistkomna påminner om vår förtrollande dag. Vi har fått bilderna från fotografen och jag kan inte få nog! De. Är. Så. Fina. Så snart ska jag berätta om hela vår dag.

Nu ska vi snart iväg på BVC. Lilla P ska vägas och mätas och få spruta igen, huga!

8 thoughts on “Att mötas av motgångar

  1. Herregud man blir bara less över att höra gnäl över att exempelvis mjölk,ost är så dyrt.Men att betala för bubbel vatten sockerdricka som är mycke dyraste,det är inga problem att betala.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.