Mitt i vardagen.

God kväll.

Här sitter jag. Jag har precis pratat en stund med C som såklart inte är hemma. Han slår idag åt en annan grannbonde. Jag sa ¨åt han att han måste väcka mig lite lätt när han kommer hem på natten, så jag känner att han kommer hem. Nu sover jag så hårt att jag inte ens vaknar när han kryper ner i sängen, trots att han säger att han gosar lite med mig. Men det känns så tråkigt när jag vaknar av väckaren på mornarna, ser Lilla P och pappan ligga där. -Just det han kom hem inatt ja. Och så ska man kliva upp direkt.

En heldagsjobb har jag varit haft på Borta-gården. Farfar Hans skjutsade Lilla P på Järnsta på förmiddagen och jag skyndade mig hem för att kunna hämta han på eftermiddagen. Med koskit på benen men vad gör det, jag älskar att hämta den lilla solstrålen!

Väl hemma tog vi med oss farfarn och gick en prommis upp till byn. Där har det varit hektiskt för mina kollegor idag. En gammal lagård har brunnit ner! Jag fick panik idag på mitt i dagen då jag får information om Brand i byggnad – Ladugård – Åsäng…VÅRAN??!! Innan jag fick fram och kunde läsa att gårdsnumret inte stämde. Fy så otäckt! Lite skakis var man allt en stund efteråt.

Annars har vi haft en fin kväll. Lagat mat och ätit, nattat en liten som gick något lättare idag men vaknat nu istället helt hysterisk! Magont verkar det som. Vilket är konstigt då det typ aldrig har hänt på senare dagar. Men nu sover han igen i alla fall och mamman som faktiskt höll på att komma i säng i tid tittar nu på klockan och konstaterar att så inte blev fallet ändå. Men sånt här kan man ju inte planera, lilla skrutt ❤

Men jag hann grejsa lite ute ikväll i alla fall. Jag och Brum-brum har burit bort lite gräshögar från gräsmattan som farfar Hans krattat ihop (var så himla mycket gräsklipp som låg som ett tjockt täcke! Efter dåligt skött gräsklippning i fjol var det långt och mycket…. )

​En till tråd har jag dragit också men blev inte riktigt klar. Det tar jag en annan dag. 

Men NU minsann ska jag sova! Imorgon ringer väcker tupptidigt igen. Godnatt!

2 reaktioner till “Mitt i vardagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.