Ny vecka.

Ett tidigt morgoninlägg denna måndag. Gröten äts i ett tyst hus och jag ska snart åka på jobbet på Borta-gården. I vår nya bil! Eller den är ju långt ifrån ny men ny för oss, äntligen en andrabil! Det var den vi åkte och köpte i lördags. Något som kommer att underlätta den nog så pussliga vardagen. Skönt!
Igår då. Ja ett mjölkpass på morgonen. Han puss en liten stund på pappan till frukosten innan han for iväg på jobb. Förmiddagen grejades det lite inne med tvätt som kommit efter ett par dagar och så. Efter lunch lullades Lilla P ner ute i vagnen och jag och svärfar var riktigt produktiva! Lilltraktorn väckte vi till liv och jag utfodrade de små inne i lagårn lite mer ordentligt än att skotta med grej och skottkärra… Ny halm fick de också där inne. Jag satte svärfar på att tvätta Brum-Brum. Ja, min älsklingstraktor alltså 3650, han har fått ett namn. Det är ju suveränt att ha svärfar här. Han är väldigt hjälpsam och det hinns så mycket mer på den där oändliga listan! Tacksamma är vi!

Sedan åkte svärfar iväg med min pappa för  sjösättning av pappas på Wilma! Båtnörd som han är så tvekade han inte att hjälpa till med det! Lilla P vaknade och då åkte vi till moster Fanny, mamma/mormor och pappa/morfar. Vi fick lite mellis där innan det var dags för mamman att bege sig till lagårn igen och ett kvällspass hos damerna.

En Mu kalvade under dagen i ett riktigt Lyx-BB! Som en kalvningsbox ute. Gräsbevuxen och med fluffig halm under tak. Så mysigt!

Och efter att ha hämtat den Lilla var det bara att åka hem och lägga sig. Ja efter mat och dusch och så. Nog sent ändå då det är så svårt att komma i säng!

Men nu är det dags att åka och dra igång den hör veckan efter en riktigt fullsmockad helg, Godmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.