En dag på stranden.

En sån dag vi hade igår!

Jag och Lilla P mötte upp vänner på en strand där det var många år sedan jag varit. Jättefint ställe här ute i Nordingrå där det inte brukar vara så mycket folk.

Det lunchades och badades.

-Ååååååh….

-Heeej! Roligt med vågor!

Ja att Lilla P tycker att det är roligt att bada, det har vi förstått nu!

Mamman njöt hon med. Att ha en dag såhär tillsammans med vänner och inte ha nån tid att passa. Ingen lagård att åka hem till, ja det är lyx, fortfarande. Vi saknade pappan hos oss bara, såklart.

(Tack Anna och Erica för lånet av bilderna!)

Vi kom hem som slagna hjältar både mor och son. En dag vi havet gör en trött. Vi hade en lugn mysig kväll tillsammans innan nattningen, som igen tog en väldans tid. Men till sist somnade den Lilla och jag slängde mig på soffan och såg film. En sån där film som jag inte kan se tillsammans med C (som han avskyr) innan jag kröp ner i sängen. C ramlade in nån gång mitt i natten efter utfört uppdrag.

Idag har vi en ännu varmare dag här. Över 25 grader i skuggan. Vi har varit en sväng till Lilla Ps mormor och morfar och hämtat vår andrabil som en snäll verkstad kunde ta sig an och klämma in såhär i semestertider, underbart! Skönt att ha båda bilar på gården igen.

Nu ska jag ut och försöka få den här Lillemannen att sova en stund. Det blev lite tokiga tider idag och en sovtur i bilen så vi har ätit nån slags lunch/mellis nu.

Pappa C har kopplat om och har nu slåtterkrossen på traktorn igen och ska nu slå ner vårt sista! Vi har en del oslaget kvar, som vuxit mycket och länge nu. Vi har fått så pass bra med balar hittills så det här tänkte vi slå ner, låta torka till super-torrt och sedan ha att ströa till djuren med i vinter. På så sätt slipper vi köpa in så mycket dyr halm!

Nej nu ut till vagnen med Lilla P!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.