Högsommardagar.

Hej kära ni.

Vilka högsommardagar vi har! Värmen är nästa sådär väl kan en något värmekänslig person tycka. Då ska man vara på en lite fläktande strand med svalkande vatten men igår hade vi inte tid med det, utan var hemma på den stekande gården. Pappan var iväg på slåtteruppdrag och vi höll ställningarna på gården. Jag passade på att klippa grannens och ena vår gräsmatta när Lilla P sov mitt i dagen. Sedan grejade vi tillsammans lite. Fyllde vatten i karen och körde bal till kalvarna. En höjdare för Lilla P. Får åka traktor och klappa kalvar.

På eftermiddagen skjutsades den Lilla till pappan för ett par timmars traktoråkning och jag åkte också iväg på jobb. Kvällsmjölkning på andra gården. Jag hämtade upp Lilla P direkt när jag var klar i lagårn. Vi åkte hem, nattade den lite svårsövda Lilla och sedan en liten kvällsfika innan C kom hem och vi också gick och la oss.

Idag ska pappan iväg igen men för att bala den här gången. Jag och Lilla P kanske kan få till det här med strandhäng idag! Och det med vänner dessutom, det låter väl hur fint som helst!

Trevlig fredag!

Härom kvällen invigde jag något nyinvesterat. En skivstång har fått flytta in. Så Nu när det inte alls finns tid för det där efterlängtade gymmet regelbundet så kämpar jag med att försöka få till bra kroppsstyrkapass här hemma. Det går upp och ner så nu har jag investerat i lite vikter som jag hoppas ska underlätta motivationen. Lite träningsvärk gav det i alla fall efter första passet, underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.