Sommar, sommar.

Måndag igår och jobbdag på Borta-gården. Nu har vi vår andrabil lagad och tillbaka så jag kunde börja i tid på morgonen och C skjutsade Lilla P på dagis senare. Han kom en sväng också till gården över dagen.

En galet varm dag där jag var rätt nöj med att gå får det mesta inne i lagårn där det var lite svalare. Jag hämtade Lilla P direkt efter jobbet och när vi kom hem tog vi fram vattenspridaren! Poppis hos en Lilla.

Efter middagen hoppade Lilla P in i traktorn med pappan. Kalvarna framför huset har fått en nyutstängd liten fålla att gå och beta på så nu passas det på att putsa/slå den biten de har gått på nu. De långa fula gräset som de inte vill äta upp slås ner och så har det en chans att få växa till sig lite mer. Jag passade på att hänga tvätt och så medans pojkarna brummade i traktorn.

När lägdan var putsad och fin gjordes välleflaskan i ordning och Lilla P fick den i vagnen. En varm kvällstur med vagn och vovve. Perfekt avslut på dagen. 

Idag är vi hemma alla tre, till att börja med i alla fall. Lilla P ska på 1.5 års kontroll på BVC om en stund. Stora lilla unge, vad tiden går. 

Så, nu måste vi börja göra oss i ordning, hej så länge!

En reaktion till “Sommar, sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.