Hallonflopp.

Godkväll.

Här sitter jag i soffan, nyduschad och nytränad efter dag två på Borta-gården. Igår var det en tidig morgon iväg men idag lite senare. Det var jag som fick skjutsa Lilla P på dagis idag då C också är på Borta-gården den här veckan. De skördar nu så C behövde vara tidigare på gården.

När jag hämtat Lilla P på eftermiddag åt vi middag och åkte sedan till mormorn och morfarn. Jag tog med mig Moster Fanny för att hitta lyckan i skogen. Hallonplock! Lilla P fick leka med mormor och morfar under tiden.

Vi hade liite olika förväntningar på kvällens tur!

Dessvärre så var det Fannys lilla hink som hade rätt. Vårt hallonställe hade näsan inga hallon. Det vart nog inte ens en liter, tillsammans! Mitt mod försvann helt och vi hade inget annat ställe att kunna åka till. Så himla tråkigt! Hallon som är mitt absoluta favoritbär som jag vill ha så mycket som möjligt av! Och så när man väl kommer iväg så blir det bara botten på hinken. Vi plockade lite blåbär som det däremot fanns mer utav men vi var redan så less då så det blev bara ett par deciliter där med.

Aja, lite av hallonen är frysta och blåbären får agera färska i filen tills de är slut. Förhoppningsvis kan vi hitta något annat hallonställe så jag får min älskade hallon!

Nu är det dags för sängen och imorgon väntar sista dagen på Borta-gården för denna vecka. 

Trevlig kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.