Att vinna.

Hå, så nöjd jag är nu alltså. Jag har varit ute på en efterlängtad springtur i ljummen augustikväll. Övervann en ihållande trötthet och tog mig ut. Med vagn med en unge i pyjamas och en glad vovve på sidan om.

Och nu sitter jag här i morgonrock, nyduschad med ett glas mjölk och en god apelsin.

​Igår en heldag på Borta-gården. Matlagning när jag kom hem och sedan sögs all energi ur mig. Den där springturen jag hade tänkt mig gick inte alls att få till utan det blev en tidig kväll i säng istället. C’s kompis från Belgien kom igår eftermiddag också och ska vara hos oss några dagar.

Och imorse upp på jobbet igen. Vi fick mycket gjort under dagen vilket kändes himla bra då jag åkte hem lite tidigare på eftermiddagen än en vanlig heldag. Väl hemma hade C precis hämtat Lilla P på Järnsta som satt och åt mellis. 

Vi åkte in i lilla centrum jag och Lilla P sedan för lite småärenden. Handla, panta, tanka med en dunk diesel till lilltraktorn och sånt. 

En god, enkel middag lagades med kyckling i gräddås med dijonsenap och timjan. Tips!

Och så såklart den där springturen som avrundat denna dag på ett ypperligt sätt. Men nu, nu väntar sängen, godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.