Jobb och gårdsbesök.

Dagarna rullar på här. Jag jobbar på Borta-gården för fullt och C är här hemma och grejar. Snart är det helt tomt i lagårn, alla båsavskiljare är ute och nu körs vinterns djupströbädd ut. Det börjar bli lite brådis att börja bygga om det ska hinna bli klart innan installning.

Igår kom båda mina pojkar och mötte upp mig när jag slutat jobba på eftermiddagen. Vi skulle på ett litet gårdsbesök. Han har både köttdjur och säljer inredning, alltså grindar och sånt så vi tittade lite och pratade lite lösningar.

Lilla P tyckte det var himla hejigt att springa omkring i de tomma ladugårdarna i sina nya snabbskor (som redan är skitiga) och att det fanns en vovve som var lik Kajsa och sprang efter var ett stort plus!

Väl hemma igen så var det läggdagstid på en gång. Och inte långt efter även för mamman och pappan.

Och nu sitter jag och har ätit en tidig frukost och ska börja åka mot jobb igen. Inte sista dagen som det brukar vara på onsdagar utan denna vecka är lite speciell med mer Borta-jobb då husfolket är på semester som sagt.

Så, dags att kila! Godmorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.