Den första tiden.

Skjutsade den Lilla på Järnsta imorse och sedan iväg på jobbet. En massa gå och spring ute på det stora betet för att hämta hem kalvkor.

Ilade sedan hem för att hämta hem igen från dagis på eftermiddagen. Vi åkte och hälsade på gammelmormor och gammelmorfar en sväng när vi ändå satt i bilen. Och vips så blev vi bjudna på middag, fantastiskt fint! C är ju ändå borta och jobbar så det passade ju super.

Och apropå på mat. Något som varit ett rätt stort problem den senaste tiden. Från och med att lilla hjärtat flyttade in i magen har jag mått illa, konstant. Det har spytts, flera gånger om dagen! I tre månader har det varit så. Med Lilla P mådde jag inget illa alls. Jo, typ tre dagar och lite diffust bara, ingenting att prata om! Så detta har varit himla jobbigt faktiskt. Att riktigt måsta känna efter vad skulle jag kunna tänka mig att äta just nu? Inte sugen på nånting och samtidigt inte få bli hungrig för då blir illamåendet ännu värre. Konstant uppblåst och uppsvälld har jag känt mig i magen också. Och så såklart den där förbenade tröttheten. Där har vi enda likheten mot Lilla P (ja kaffet går fetbort också, på en gång!). Annars är det himla olika såhär långt.

Men det värsta av illamåendet har gett med sig nu, så skönt! Men jag får inte bli hungrig och inte äta för mycket. Och så fort någonting hamnat i magen så känner jag mig uppblåst på en gång.

MEN. Då det mesta är lite jobbigare än med Lilla P än så länge så finns det en sak som väger stort åt det positiva hållet. Jag har känt den Lilla, redan i v.12! Att få det så tidigt är ju helt fantastiskt! Några gånger efter det har det rullat till i magen igen och det är ingen tvekan om att det är min Lilla. Den känslan alltså, en av de bästa som finns ❤

Så vi är alltså inne i trimester två och det mås bättre. Det ska bli spännande att se hur resten av den här baka-bäbis-tiden blir då den redan börjat så annorlunda mot den första bakade. Alla graviditeter är olika, precis som att det som bakas blir olikt, unikt, trots samma gener. Vi undrar så vem det är där inne den här gången.

En blandning av Dig och Mig gror i min mage och kommer att bli Lilla Ps syskon, så häftigt att det inte är klokt!

​En redan färdigbakade gjorde kväll ute i vagnen och mamman körde balar till korna. 

Pappan har kommit hem nu också från bortakörning och imorgon är det sista dagen med skörd. Jag och Lilla P ska på Järnsta imorgon, jag gör månadens föräldrainsats. 

Så nu ska jag plocka in Lilla P från vagnen och gå upp och lägga oss i sängen. Godnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.