Att ha gjort något för första gången.

En riktigt bra dag har vi haft idag.

Jag fick till en springtur! Det där med energin har ju varit en bristvara den senaste tiden och trots att jag vet att jag mår så mycket bättre i både knopp och kropp om jag får träna så har det varit svårt att komma ut. Men men ett träningspass här och där och det är ju bättre än inget alls. Och idag fick jag till en springtur, själv! Utan vagn framför. Ja Kajsa var ju med såklart.

Tungt var det men så himla skönt när man är hemma igen. Lilla P sov i vagnen hemma på gården med pappan som övervakade. En snabbdusch och sedan åkte vi allihopa till fina vänner. Blev bjudna på gófika och småpojkarna fick leka. Där är det en liten i magen också som väntas komma vilken dags som helst, så vi hoppas det blir snart! Vi vill träffa den lilla snart!

Pappan gick sedan till lagårn en sväng igen när vi kom hem. Jag och Lilla P gick ut. Ut till vårt lilla äppelträd som fått rätt mycket äpplen i år. Jag fick hjälp av min lilla att plocka så många som vi nådde.

Lite distraherad blir man ju när kvigorna går precis bredvid. Det åkte några äpplen in i hage som Lilla P tyckte att dom skulle få, och så var det någon som inte kunde hålla sig från att äta de där goda äpplena heller.

Men trots spill till både djur och barn så fick vi ihop lite äpplen.

Och så gick vi in i köket. Det skalades och skars i bitar, kokades på spisen och vips;

Min allra första äppelmos! Det blev inte många liter men det är vad det är! Så enkelt ju! Och knappt nått socker behövde jag hälla i heller, så himla fint.

Så istället för grahamsgröten imorgonbitti får det bli nu havregryn och min hemlagade äppelmos. Å, jag längtar redan!

Nu har vi kväll. Imorgon är vi lediga från Borta-jobb. Dagis har en stängningsdag så jag är hemma med Lilla P. 

En kanondag i mina ögon sett morgonjobb, träning, träffat vänner och lagat äppelmos. En perfekt söndag helt enkelt. 

Trevlig kväll!

4 reaktioner till “Att ha gjort något för första gången.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.